Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

CMS Berlin 2023

Pe 19-22 septembrie, AHK România și ROFMA vă invită să participați la CMS Berlin 2023, unul dintre cele mai importante evenimente internaționale din domeniul curățeniei profesionale și al managementului proprietății

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România), în parteneriat cu ROFMA (Asociația Română de Workplace și Facility Management), organizează o delegație la târgul internațional CMS Berlin 2023, eveniment etalon în domeniul curățeniei, igienei și managementul proprietății și vă invită să vă alăturați grupului format din reprezentanți ai companiilor și autorităților publice din România.

Punctul central al delegației va fi participarea la târg și la întâlnirile prestabilite cu asociații și companii de profil din Germania, dar și vizitarea unui proiect de referință din Berlin (selecția unui obiectiv va fi făcută împreună cu partenerii noștri, în funcție și de companiile înregistrate).

Mai mult...

TENROM aniversează 10 ani de activitate a centrului de recondiționări TENNANT

Pe 28 iunie, TENROM – membru ROFMA – aniversează 10 ani de activitate a centrului de recondiționări TENNANT – 10 ani de economie circulară aplicată. Felicitări!

Mulțumim echipei Tenrom pentru susținerea industriei de FM din România, pentru implicarea valoroasă în dezvoltarea educației din acest domeniu.

În anul 2010 compania Tenrom a pornit la drum cu un singur gând: să devină unul din principalii jucători de pe piața serviciilor conectate cu echipamentele de curățenie. Direcția a fost bună pentru că principiile fondatoare au fost sănătoase și au avut mereu în centrul lor clientul. Așa încât, 3 ani mai târziu, compania a oficializat pasul firesc în direcția consolidării business-ului său, și anume înființarea Centrului de Recondiționare a echipamentelor Tennant.

Mai mult...

White Collar Crime and Corporate Fraud in Romania 2023

71 White Collar Crime and Corporate Fraud 2023
Govnet va invita miercuri, 1 Martie, sa participati la cea de-a 5a editie a White Collar Crime and Corporate Fraud in Romania 2023, la Grand Hotel Bucharest, incepand cu orele 9:00, in Sala Fortuna, Etaj 21.

Membrii ROFMA beneficiaza de 15% discount din taxa de inscriere (129 Euro+TVA), in baza codului ROFMA, care trebuie utilizat in dreptul companiei, in momentul inregistrarii.

White Collar Crime & Corporate Fraud in Romania 2023 isi propune sa aduca la aceeasi masa de discutii reprezenanti ai autoritatilor centrale, avocati, juristi, specialisti in domeniu si reprezentanti ai marilor companii, care sa dezbata modalitatile de identificare, detectare si gestionare a riscurilor legate de activitatile frauduloase care pot avea loc in cadrul companiilor.

Mai mult...

Property & Facility Management Conference 2023

Imagine Comunicat PFMC23
Participă la întâlnirea anuală a specialiștilor în Property & Facility Management

Property & Facility Management Conference revine cu o nouă ediție. Conferința aduce în atenția participanților noutățile din industrie și oferă contextul propice pentru schimbul de idei și contacte în pauzele de networking.

Mai mult...

HOTSPOT SKYHUB – priveliște panoramică, tehnologie și confort

Hotspot Skyhub 10434
Hotspot, membru ROFMA, specialistul spațiilor premium de coworking, dezvoltat de consultanții imobiliari germani REC Partners – deja recunoscut la nivel european –, a inaugurat un nou spațiu flexibil de lucru – Hotspot Skyhub – aflat la etajele superioare din Orhideea Towers.

Mai mult...