Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

Premieră în România: Curs de realizare a caietelor de sarcini pentru servicii de curățenie profesională

O inițiativă educațională ROFMA

Fundamentul construirii unei relații solide și de lungă durată între furnizorii și beneficiarii serviciilor de facility management o constituie înțelegerea comună a obiectivelor contractuale și elaborarea profesionistă a unor documente esențiale pentru asigurarea îndeplinirii cerințelor specificate.

Caietul de sarcini pentru servicii de curățenie profesională este un astfel de document, care reprezintă ansamblul cerințelor minime necesare pentru elaborarea ofertelor tehnice de către participanții la procedura de achiziție a serviciilor de curățenie în clădiri.

Mai mult...

Optimizarea inteligentă a costurilor în prestarea serviciilor de curățenie profesională (2)

curs curatenie 2022 ROFMA
ROFMA vă invită să participați la Cursul de optimizare inteligentă a costurilor în prestarea serviciilor de curățenie profesională. Evenimentul se adresează facility managerilor, directorilor operaționali și coordonatorilor activităților de curățenie, administratorilor de clădiri și proprietarilor.

Mai mult...

Curs autorizat de specializare in facility management

aprilie – iunie 2024
FORMAT ONLINE

Incepand cu 9 aprilie 2024, ROFMA organizeaza o noua sesiune a Cursului autorizat de specializare in domeniul facility management, realizat in parteneriat cu Real Estate User Group (REUG) din cadrul Universitatii Tehnice din Viena!

ROFMA organizeaza o noua sesiune a Cursului autorizat de specializare in Facility Management, realizat in parteneriat cu Real Estate User Group (REUG) din cadrul Universitatii Tehnice din Viena. Desfasurat in format online, cursul este conceput prin suportul conjugat al unor reputati profesionisti internationali si locali, acest curs fiind unic in domeniul FM din Romania, dezvoltandu-se si perfectionandu-se continuu, ingloband cele mai recente principii, metode, tehnici si proceduri la nivel mondial din sfera serviciilor dedicate cladirilor moderne si ocupantilor acestora. Cursul are la baza programa stabilita prin standardul ocupational pentru educatie si formare profesionala, pentru ocupatia de „manager de facilitati”, cod COR 242117.

De la prima editie pana in prezent, peste 600 de profesonisti activi in diferite domenii, top si middle manageri din peste 100 de firme, s-au specializat prin absolvirea singurului curs autorizat de profil din Romania, evoluand spre pozitii superioare, cu competente si responsabilitati extinse. Printre companiile active pe piata locala care au beneficiat de acesti absolventi mentionam OMV Petrom, BCR Erste, Robert Bosch, Vodafone, GDF Suez-Engie, Carrefour, Telekom, Apa Nova, ENEL, CEC Bank, BNP Real Estate, Continental Powertrain, Globalworth, IKEA, Celestica, CBRE, CA Immo, Immofinanz, ISS, JLL, Bog’Art, CGS Romania, UTI, Synevo, IPSO, REWE Group. Cursul ofera participantilor o mai buna intelegere a tuturor proceselor de FM, contribuind la dezvoltarea unui limbaj comun in domeniu.

Curs_autorizat_specializare_facility_management

Mai mult...

Curs ROFMA online - Managementul mentenantei sistemelor tehnice din cladiri

MANAGEMENTUL MENTENANȚEI SISTEMELOR TEHNICE DIN CLĂDIRI

Curs online ROFMA

22, 23, 29 iunie 2020

 

ROFMA vă invită să participați la Cursul online de managementul mentenanței sistemelor tehnice din clădiri, care se va desfășura în zilele de 22, 23 și 29 iunie 2020.

Cursul tratează problematica mentenanței tehnice a echipamentelor prin prisma provocărilor și schimbărilor generate de ultimele evoluții, abordând teme esențiale pentru profesioniști precum:

Mai mult...

Curs ROFMA online Dezinfectare - Decontaminare

ROFMA vă invită să participați la primul curs online oferit de către asociația noastră:

"Curs ROFMA de Instruire Generală pentru Dezinfectarea-Decontaminarea cu Succes a Clădirilor și Asigurarea unui Mediu de Lucru Protejat la Momentul Reluării Activității"

Cursul online va avea loc in zilele de 11 (între orele 15:00 - 17:0) și 12 mai (între orele 9:00 - 11:00)

TEMATICA ABORDATĂ

Prima zi: 11 mai 2020 ora 15:00. Durata 2 h

Tema zilei: MĂSURI PREVENTIVE DE CONTROL AL INFECȚIILOR ȘI DE COMBATERE A CONTAMINĂRII ÎN SITUAȚII DE POSIBIL FOCAR DE BOLI INFECȚIOASE CUNOSCUTE SAU POTENȚIALE.

Mai mult...