Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

Al 15-lea Congres IFM va avea loc pe 17 și 18 noiembrie 2022

Congresul IFM 2022
Știința se întâlnește cu practica la TU Wien

Un eveniment de anvergură internațională, cu vizitatori din peste 15 țări și trei continente, Congresul IFM s-a impus ca o parte importantă a calendarului evenimentelor de profil de la Viena.

Cel de-al 15-lea Congres IFM va avea loc pe 17 și 18 noiembrie 2022 la TU Wien în format hibrid, fizic și online. Manageri de top din mediul de afaceri și cercetători înalt calificați din toată Europa, SUA și Asia se întâlnesc la Congresul IFM pentru a face schimb de opinii asupra subiectelor actuale din industria FM:

Mai mult...

World FM Day 2022

WORLD FM DAY 2022 ROMANIA

În această zi, ROFMA sărbătorește împreună cu întreaga comunitate de FM românească și internațională World FM Day.

Mai mult...

PARTICIPAREA ROFMA LA EFMC 2016

In perioada 8-9 iunie a avut loc la Milano editia 2016 a Conferintei Europene de Facility Management - EFMC 2016, considerat cel mai mare eveniment de profil din Europa, la care au participat circa 400 de specialisti in FM, atat din zona de practica a facility managementului, cat si din mediul universitar si cercetare. Din Romania  au participat presedintele ROFMA, Richard Mocko, in calitate de invitat al organizatorilor si lector in cadrul conferintei, directorul general ROFMA, precum si un reprezentant Archibus Solutions Center Romania.

Mai mult...

ROFMA la EFMC – European FM Conference

Praga, Cehia, 22-24 mai 2013

La editia din acest an a conferintei, organizata de Euroforum si avand parteneri EuroFM si IFMA, au participat peste 500 de profesionisti în FM din toata lumea. Evenimentul, excelent organizat, a cuprins, in afara conferintei propriu-zise, si un simpozion, mese rotunde, precum si o expozitie specializata. In cadrul conferintei, principalele teme au vizat sustenabilitatea, noi mijloace de lucru, externalizarea vs. internalzarea serviciilor si FM in sectorul public. Studiile din cadrul simpozionului stiintific au vizat atat solutii de accentuare a valorii adaugata in FM, cat si inovatia in FM, fiind sustinute in majoritate de reprezentanti ai mediului academic din tarile nordice si Olanda.

La masa rotunda cu tema "Specificul si dezvoltarea sectorului FM in tarile din estul Europei”, la care au participat membrii ROFMA, au fost dezbatute subiecte privind educatia, standardizarea, cooperarea si impactul diferentelor culturale in FM.
Dir. General ROFMA, dl. Cristian Vasiliu, a propus realizarea unei platforme de dialog in acord cu obiectivele si politicile EuroFM, menita sa identifice punctele de interes comune si sa realizeze proiecte utile sectorului de FM din tarile Europei de est. Propunerea a fost acceptata, urmand a se stabili detaliile in cel mai scurt timp. Expozitia FM a grupat 22 de firme participante, inclusiv o firma din Romania.

Mai mult...

ROFMA celebreaza 28 iunie 2012 - Ziua Mondiala a Facility Managementului

Comunitatea internationala a furnizorilor de servicii FM sarbatoreste, la 28 iunie, Ziua Mondiala a Facility Managementului. Initiativa a pornit acum patru ani, fiind aleasa luna iunie ca perioada aniversara, pentru a celebra importanta activitatilor si profesiunilor legate de acest domeniu.

Mai mult...

  • 1
  • 2