Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

Net Zero Carbon Summit

ROFMA, impreuna cu Govnet Conferences, va invita sa participati la cea de-a treia editie a Net Zero Carbon Summit, din 24 aprilie, unde vom impartasi perspective asupra drumului catre zero carbon, vom afla despre cele mai bune practici ale organizatiilor si vom explora modalitati de colaborare la calatorie catre NET ZERO.

Mai mult...

Property & Facility Management Conference 2024

Property & Facility Management Conference, eveniment etalon dedicat serviciilor de administrare și gestionare a clădirilor și proprietăților, organizat de Evensys și promovat de ROFMA, revine cu o nouă ediție pe 26 martie 2024, la Hotel JW Marriott din București.

Mai mult...

AGA ROFMA 2023

Pe 14 noiembrie 2023, între orele 15:30-17:30, îi invităm pe membrii ROFMA să participe la Adunarea Generală a Asociaților. Evenimentul se va desfășura la Ramada Bucharest Parc, Sala Terra Grand Ballrom, bd-ul. Poligrafiei nr.3-5, București, Sector 1. 

Cu această ocazie se va vota noua componență a structurilor de conducere a asociației. Aceasta va avea loc în aceeași zi și in aceeași locație cu ROFMEX 2023, cel mai important eveniment de business din domeniu, organizat de către asociația  noastră. 

Mai mult...

Deceniul digital al Europei: obiective digitale pentru 2030

Deceniul Digital
Lucian Gheorghiu, 27 februarie 2023

Calea către Deceniul Digital este un program conceput de Uniunea Europeană pentru a se asigura că fiecare stat membru este pregătit pentru „provocările unei lumi în evoluție și interconectate”până în 2030.

Modul în care UE își propune să ajungă acolo este prezentat ca o „busolă digitală”, fiecare dintre cele patru puncte ale sale indicând o strategie de bază – promovarea competențelor digitale, lansarea unor infrastructuri digitale sigure și durabile, transformarea digitală a întreprinderilor și digitalizarea sectorului public.

Mai mult...