Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

Bazele Asset Managementului pentru Facility Manageri

ROFMA organizează în data de 10 noiembrie, la Complexul Expozițional Romexpo, cursul Bazele Asset Managementului pentru Facility Manageri cu ocazia ROFMEX 2018.

De ce este important să participați?

Pe parcursul celor șase ore ale evenimentului vor fi abordate următoarele teme:

 1. Asset vs. Property / Facility Manager
 2. Imobiliare și valoare; managementul investițiilor vs. servicii imobiliare
 3. Alocarea activelor și rolul unui facility manager
 4. Leasing și proiecte de capital pentru FM
 5. Evaluare
 6. Achiziționarea și cedarea de bunuri imobiliare
 7. Rolul FM în ceea ce privește: 

  - Due diligence și selecția locației

  - Cumpărare vs. leasing

  - Strategii de ieșire

  - Gestiunea portofoliilor

 8. Exercițiu de grup / studiu de caz
 9. Întrebări, comentarii și recomandări.

Cursul se adresează Facility Managerilor din firmele furnizoare de servicii de Facility Management, Corporate Facility Managerilor, Corporate Real Estate Facility Managerilor, Property Managerilor, altor specialiști în Facility Management, Property Management și Workplace Management.

Coordonatorul dumneavoastră

Bogdan Burlacu CFM,Area Property Manager – Bentall Kennedy (Canada) LP, Vancouver, BC

Bogdan este instructor acreditat IFMA pentru certificarea CFM (Certified Facility Manager); de asemenea, deține certificarea de CFM din 2016. Este de profesie inginer, fiind absolvent al Academiei Tehnice Militare din București, al programului Operations Management cu specializarea în Facilities Management la British Columbia Institute of Technology în 2014 și al programului de Dezvoltare Urbană și Economie oferit de University of British Columbia. Este licențiat în Property Management și Real Estate Trading în British Columbia.

Bogdan lucrează ca Area Property Manager pentru Bentall Kennedy, companie recunoscută la nivel internațional ca lider de servicii integrate pentru investitori instituționali în real estate. Este responsabil, totodată, pentru performanța financiară a unui portofoliu de 20 de clădiri comerciale deținute de fonduri de pensii din Canada.

A lucrat prima oară ca facility manager pentru Ministerul Apărării Naționale între 2005-2008. A înființat în 2014 compania Patibo Property Partners în Vancouver, companie care a dezvoltat o soluție ERP pentru companiile de property & facility management. Software-ul specializat ajută managerii și organizațiile să-și eficientizeze procesele interne și oferă proprietarilor de clădiri vizibilitate asupra investițiilor lor. Soluția va fi oferită spre comercializare la începutul anului 2019.

Bogdan este vicepreședintele IFMA BC, organizația locala a IFMA. Este membru al IFMA BC din 2012, fiind de asemenea responsabil cu programul educațional pentru această organizație.

Detalii organizatorice

Cursul se desfășoară în Complexul Expozițional Romexpo București, în Pavilion C6, în data de 10 noiembrie 2018, între orele 10.00-16.00.

Tarif de participare (+ 19% TVA)

 • 120 EURO/PERS
 • 96 EURO/PERS (pentru 2 sau mai mulți participanți)

Cursul este GRATUIT pentru membrii ROFMA. 

Descarcati de aici formularul de participare la Bazele Asset Managementului pentru Facility Manageri.