Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

Curs de curățenie profesională în clădiri - 2019

Curs curatenie profesionala 2019

Participați la cursul de bună practică pentru organizarea și implementarea procedurilor de curățenie profesională în clădiri!

Evenimentul este dedicat supervizorilor de curățenie profesională / site managerilor / coordonatorilor echipelor mobile și coordonatorilor activităților de curățenie

UPDATE 27.06.2019

Felicitări primei serii care a absolvit Cursul de bună practică pentru organizarea și implementarea procedurilor de curățenie profesională în clădiri!

Curs curatenie profesionala in cladiri ROFMA 2019

Curs curatenie profesionala in cladiri ROFMA 2019Curs curatenie profesionala in cladiri ROFMA 2019

UPDATE 20.06.2019

Suntem la punctul de lucru TENROM din București, unde se desfășoară prima zi a Cursului de curățenie profesională în clădiri dedicat supervizorilor de curățenie profesională / site managerilor / coordonatorilor echipelor mobile și coordonatorilor activităților de curățenie.

Curs de curatenie profesionala ROFMA 2019

Curs de curatenie profesionala ROFMA 2019Curs de curatenie profesionala ROFMA 2019

ROFMA vă invită să participați la Cursul de bună practică pentru organizarea și implementarea procedurilor de curățenie profesională în clădiri!

Cursul se adresează supervizorilor de curățenie profesională, site managerilor, coordonatorilor echipelor mobile și coordonatorilor activităților de curățenie.

Cursul presupune o pregătire teoretică și practică de lucru cu echipamentele. Se desfășoară pe durata a 4 zile; 8 ore/zi în zilele 20, 25, 26 și 27 iunie la punctul de lucru TENROM București, care pune la dispoziție pentru acest eveniment sala de prezentare, showroomul și atelierul service.

TEMATICA ABORDATĂ

A. Pregătire teoretică – 20 ore

 • Măsuri de siguranță în muncă
 • Tipuri de suprafețe întâlnite în curățenie. Definiție, tipologii, clasificare, proprietăți, limitări
 • Produse chimice de curățenie profesională
 • Ustensile de curățenie profesională
 • Echipamente de curățenie profesională
 • Sisteme de curățenie profesională în clădiri pe arii de lucru – plan de igienă
 • Proceduri de curățare

B. Practică de lucru cu echipamente, ustensile și soluții chimice de lucru – 12 ore

Consultați aici tematica integrală a cursului

Cursul va fi susținut de Cristian Isaincu, Director de Vânzări Tenrom pentru Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova de Sud. Cristian Isaincu este și Kaivac Brand Manager, consultant în domeniul curățeniei profesionale de peste 12 ani și lector ROFMA.

CURSUL ARE LOC

 • Unde: la punctul de lucru TENROM București, Bulevardul Timișoara 52
 • Când: 20, 25, 26 și 27 iunie 2019 între orele 09:00-17:00
 • Cât durează: 4 zile (32 ore)
 • Număr de locuri: 12 persoane

TARIF PARTICIPARE: (+ 19% TVA)

 • 295 EURO / PERS
 • 230 EURO / PERS pentru membrii ROFMA

Vă așteptăm!

Condiții de înscriere: După completarea formularului de participare din link, vă rugăm să-l returnați la e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Pe baza acestuia se întocmește factura proforma. Locul la curs este rezervat numai în momentul confirmării plății facturii proforma sau apariției în extrasul de cont ROFMA a contravalorii aferente.

Condiții de anulare a participării: Odată înscrise la curs, persoanele se pot retrage cu cel puțin 5 zile lucrătoare înainte de data începerii acestuia. Dacă retragerea se face în mai puțin de 5 zile lucrătoare, se va percepe o penalizare de 50% din valoarea tarifului de participare. Înlocuirea persoanelor participante este permisă.

Curs de curățenie profesională în clădiri Cursuri ROFMA 2019