Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

Incep inscrierile pentru o noua serie a programului de masterat in FM din Romania

In continuarea proiectului educational de nivel superior in Facility Management, initiat in vara anului trecut, Universitatea Politehnica din Bucuresti, in colaborare cu ROFMA – Asociatia Romana de Facility Management, lanseaza inscrierile pentru Programul de Masterat in Managementul Facilitatilor – anul universitar 2018-2019.

Masterat Facility Management 2018

Acest program se va derula, ca si cel inceput anul universitar trecut, in cadrul Facultatii de Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice (IMST). Important de mentionat este faptul ca acest program se desfasoara in cadrul generos al Acordului de Parteneriat recent incheiat intre Universitatea Politehnica Bucuresti si ROFMA.

 

Masteratul, prin planul de invatamant aprobat, se adreseaza atat absolventilor programelor de licenta, cat si celor ce activeaza intr-o organizatie care presteaza servicii profesionale de facility management si profesionistilor din structurile specializate de „corporate facility management" ale marilor organizatii ce dispun de portofolii de cladiri si spatii cu diferite functiuni.

 

Durata Programului de Masterat in Managementul Facilitatilor este de doi ani, impartiti in patru semestre. Primele trei cuprind cursuri si seminare, iar ultimul semestru se centreaza pe activitati de cercetare si studiu destinate pregatirii lucrarii de dizertatie. Cursurile sunt sustinute de cadre didactice de prestigiu din universitati acreditate – impreuna cu specialisti ROFMA avand experienta confirmata in FM-ul romanesc, care vor aborda aspectele practice.

 

Inscrierea la programul de masterat se va derula in doua sesiuni.

Sesiunea I

  • Inscriere: 2-11 iulie 2018
  • Examen de admitere: 12-13 iulie 2018

Sesiunea a II-a:

  • Inscriere: 23 iulie-24 august 2018

                        27 august - 12 septembrie

  • Examen de admitere: 13-14 septembrie 2018

 

Foarte important!

Pentru acest program, sunt disponibile 20 de locuri cu finantare de la bugetul de stat.

Pentru mai multe informatii privind programul de masterat, puteti accesa acest link