Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

PRIMUL WORKSHOP ROFMA LA CLUJ NAPOCA – UN SUCCES CONFIRMAT!

In calitatea sa de organizatie nationala, reprezentativa pentru intregul corp profesional dindomenul FM romanesc, dupa 6 ani de la infiintare, ROFMA a organizat la inceputul luniioctombriea.c. primul sau eveniment in afara Bucurestiului, intr-un centru urban cu o dezvoltare semnificativa a sectorului nostru - Cluj Napoca.

Principalul motiv al acestei decizii l-a constituit necesitatea contactului direct cu comunitatea profesionistilor din FM (si nu numai), din acest centru economic din inimaTransilvaniei, care si-a castigat o reputatie regionala prin dinamica remarcabila a dezvoltarii imobiliare.
Evenimentul s-a desfasurat pe parcursul intregii zile de 1 octombrie, la Hotelul Grand Napoca, in cadrul a doua sesiuni, constituind, practic, o reuniune regionala care a avut anvergura unei conferinte. Participarea a fost consistenta, fiind prezenti peste 110 specialisti din segmentele de activitate cuprinzand, in principal, furnizorii de servicii FM, dar si furnizori de echipamente si solutii specifice, precum si reprezentanti ai mediului academic.
Prezentarile speakerilor au cuprins o larga arie tematica, incluzand obiectivele si proiectele ROFMA si problematica sustenabilitatii la nivel global prin FM performant (Richard Mocko – presedinte), aspecte privind integrarea profesionala a tinerilor absolventi de facultate in firme de FM (Cristian Vasiliu – director general ROFMA), structura pietei romanesti de FM in 2014 (Valeriu Petrescu - resp. comunicare ROFMA) si evaluarea inovatiei si valorii adaugate in serviciile FM externalizate (Adrian Balasu – membru Cons Director ROFMA). 
In partea a doua a reuniunii, prezentarile au abordat importanta FM-ului in organizatii (Duglas Papanicu – Manager de Facilitati Autodek Middle East), modificari recente in legislatia UE privind proiectarea ecologica (Alexandru Miculas – Robert Bosch Romania) si eficienta energetica (Dan Vadavu – Wilo Romania) a  echipamentelor destinate cladirilor, iar in final relatia dintre proiectarea sustenabila si FM (Conf. Dr. ing. Zsolt Nagy – Univ Tehnica Cluj Napoca).
Atat in interventiile pe parcursul prezentarilor, cat si in momentele de socializare, participantii au exprimat aprecieri pozitive privind organizarea, tematica si profesionalismul acestei reuniuni, confirmand astfel succesul evenimentului. 
Deosebit de important si util a fost, in acest context, suportul oferit de firma Tenrom din Cluj Napoca, care a asigurat o parte consistenta a logisticii. De asemenea, sponsorizarile venite din partea firmelor Cofely, Medline si Simacek Romania, membre ROFMA, carora le multumim si pe aceasta cale, au contribuit decisiv la succesul reuniunii de la Cluj .

Succesul acestui eveniment ne determina sa organizam si o a doua editie, anul viitor.

 

 

     
   

Talk to us

085 888 5555