Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

  • Home
  • Evenimente
  • Cum obții avantaje competitive prin standarde, norme și proceduri

Cum obții avantaje competitive prin standarde, norme și proceduri

Seminar organizat de ROFMA și PSSCI

cu sprijinul ASRO, BIMTECH/buildingSMART Romania și Cleaning 360

 

Acum e momentul! Într-un mediu de business extrem de competitiv și în plină transformare, în care presiunea pe costuri, cererea pentru servicii de calitate, intensificarea concurenței și nevoia de reziliență la crizele permanente sunt realități acute, înțelegerea și aplicarea standardelor, normelor și procedurilor poate crea un avantaj competitiv deloc de neglijat.

Asociația Română de Workplace și Facility Management (ROFMA) și de Patronatul Societăților Serviciilor de Curățenie și Igienizare (PSSCI) vă invită să participați la un seminar în care vom înțelege mai bine necesitatea aplicării normelor, standardelor și procedurilor în administrarea, operarea și mentenanța mediului construit, modul în care acestea contribuie la eficiența operațională.

Seminarul se adresează următoarelor categorii de participanți: prestatori de servicii, beneficiari (corporate facility manageri și corporate real estate manageri), furnizori de echipamente și materiale, specialiști în curățenie, consultanți în domeniu.

Speakerii invitați vor prezenta și dezbate, împreună cu audiența, următoarele teme:

  • Avantajele aplicării standardelor în domeniul Facility Management: Cristina Popa, Manager Departament Standardizare, Organismul Naţional de Standardizare – ASRO
  • Drumul transformării: de la norme și standarde europene – la proceduri de lucru locale: Cristina Drăgan, Founder & CEO, Euxin Green
  • Importanța standardelor deschise în digitalizarea activelor construite: Ștefan Constantinescu, Cofondator și Președinte BIMTECH/buildingSMART Romania, Fondator BIT Arhitectura, Președinte ASRO/CT 335 (Comitetul tehnic ASRO - BIM și sustenabilitatea mediului construit), Membru BIM Task Force, grup de lucru al MDLPA

Când și cum va avea loc seminarul?

În data de 8 aprilie 2024, între orele 15:00 – 17:00, în format hibrid.

Condiții de participare la seminar

Evenimentul este gratuit.

Evenimentul este dedicat în exclusivitate membrilor ROFMA și PSSCI.

Unde va avea loc seminarul?

În format fizic, la sediul Cleaning 360° – Training & Experience Center din Splaiul Independenței nr. 319, Sema Parc, sector 6, București. Accesul se face pe la bariera de la piciorul podului Ciurel.

În format online, pe platforma Zoom, la această adresă:

https://us06web.zoom.us/j/87615934291

Meeting ID: 876 1593 4291

Din motive logistice, înregistrarea la seminar este obligatorie. Te rugăm să confirmi participarea completând formularul din acest link.

Te așteptăm!