Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

ROFMA - PARTENER SI EXPOZANT LA ROENERGY 2017

In perioada 21-23 iunie 2017, la Rectoratul UPB, Splaiul Independentei, 313, va avea loc cea de-a VI-a editie a Targului International RoEnergy Romania, Bucuresti 2017.
Pe parcursul celor trei zile, evenimentul, sustinut de ANRE si Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, va ofera o serie de manifestari: expozitie, conferinte, mese rotunde, workshopuri, etc.

De ce sa participati la RoEnergy 2017 ?

• Aflati cum puteti controla pretul incalzirii ( de la economii consistente pana la Independenta energetica totala ): rezidential, comercial, industrial, etc.
• Stati de vorba direct cu companii din Germania, Austria, Elvetia, Franta si Romania, profilate pe: tehnologii si solutii de incalzire, contoare smart de apa, energie din deseuri, crestere a eficientei energetice a cladirilor, ilumimat LED, panouri solare, apa calda, incalzire prin pardoseala, etc.
• Puteti participa la sapte manifestari: doua conferinte( cogenerare, eficienta energetica), doua mese rotunde( biomasa, hidroenergie), doua workshop-uri ( solar, HVAC, eolian), un brokeraj.

ROFMA este asociatie partenera a evenimentului, fiind prezenta si cu un stand in cadrul targului.

Membrii ROFMA beneficiaza de o reducere de 10% la tariful de participare la conferinta “Eficienta energetica si energii regenerabile in cladiri” ce se va desfasura in data de 21 iunie.
Pentru detalii suplimentare contactati organizatorul la
http://bucuresti.roenergy.eu/conferinta/#

Talk to us

085 888 5555