Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

Romanian Security Fair 2018

Cele mai mari companii pentru tehnica de securitate prezente la Romanian Security Fair 2018

Va anuntam ca s-a deschis inregistrarea online pentru accesul gratuit la targul de securitate ROMANIAN SECURITY FAIR 2018. Accesati butonul INREGISTRARE de pe site-ul evenimentului (www.romaniansecurityfair.eu), completati campurile solicitate in formular si finalizati inregistrarea. Pe adresa de email inserata in formularul de inregistrare veti primi codul tichetului de acces in expozitie. In ziua vizitei, la intrarea A a Pavilionului Central ROMEXPO, vi se va emite legitimatia de acces pe baza codului de  tichet.

Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate, in parteneriat cu ROMEXPO, organizeaza in perioada 18-20 octombrie Romanian Security Fair 2018, cea mai importanta expozitie de tehnica pentru securitate din zona de est si sud-est a Europei.

Romanian Security Fair 2018

Organizat o data la doi ani, Romanian Security Fair aduce la standuri pe cei mai importanti producatori de aparatura pentru securitate la nivel mondial, precum si pe cele mai importante companii romanesti prezente pe piata tehnicii pentru securitate de la noi din tara, expozantii avand la dispozitie peste 2.000 de metri patrati pentru a-si prezenta aparatura tehnica si solutiile pe care le produc sau le comercializeaza.

Pana in prezent, si-au confirmat participarea la standurile Romanian Security Fair 2018 peste 50 de companii din Romania si din lume, din tari precum: Ungaria, Italia, Croatia, Bulgaria si Polonia.

Ajuns la cea de a V-a editie, Romanian Security Fair 2018 va aduce in fata vizitatorilor aparatura si tehnologie de ultima generatie din domenii diverse ale securitatii: supraveghere video; detectie, semnalizare si stingere incendiu; monitorizare si dispecerizare; securitate cibernetica; sisteme mecanice si electromecanice de securitate; sisteme anti-efractie; sisteme de control acces; alte sisteme de avertizare a pericolului precum si accesorii de securitate.

„Dorim ca printre vizitatorii nostri sa se numere si reprezentantii administratiilor centrale si locale – ministere, primarii de orase, indiferent de marime – care ar trebui sa vada nivelul de dezvoltare la care au ajuns sistemele de securitate si care, odata implementate, ar putea contribui la o reducere semnificativa a evenimentelor neplacute din trafic sau a criminalitatii ca fenomen social. Este un lucru demonstrat ca un sistem de securitate performant si functional nu numai ca inregistreaza evenimentele petrecute in zona, dar – si mai important – actioneaza ca un factor descurajant pentru cei care se gandesc sa incalce legea”, spune Liviu Mateescu, Presedinte al Asociatiei Romane pentru Tehnica de Securitate.

Noutatea editiei din 2018 a Romanian Security Fair este aceea ca targul va fi deschis si sambata pentru a permite unui numar cat mai mare de persoane interesate de tehnica de securitate sa poata vizita expozitia.

„Mizam pe vizitatori activi, care integreaza in activitatile lor solutii de securitate: arhitecti, constructori, electricieni, specialisti in iluminarea spatiilor. Cred ca a venit timpul ca elementele care asigura securitatea – fie ca e vorba de securitatea la incendii, fie de sisteme anti-efractie sau de sisteme de supraveghere video – sa fie luate in seama si integrate de cei care deseneaza, construiesc sau modeleaza felul nostru de a exista social inca de la inceput. Concepul de «living smart» include in egala masura si securitatea individului, si functionalitatea spatiului in sine, si estetica lui”, mai spune Liviu Mateescu.

*****

ARTS – Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate este asociatie de utilitate publica, apolitica, non-guvernamentala si non-profit fondata in anul 2003. ARTS reprezinta peste 140 de companii nationale, reprezentante ale unor companii straine in Romania si membri simpatizanti, care activeaza intr-o industrie de circa un miliard de euro. Membra EURALARM si co-fondator al Federatiei Serviciilor de Securitate, ARTS are un rol esential in dezvoltarea serviciilor de securitate privata si maturizarea pietei de profil din Romania. ARTS detine propriul Centru de Formare Profesionala, Corpul Expertilor Tehnici, Romanian Security Fair si secretariatul Comitetului Tehnic 27 A.S.R.O. – Sisteme de Alarma. Prin membrii sai, ARTS este garantul concurentei libere si loiale, al calitatii si fiabilitatii prestatiilor specialistilor in domeniul securitatii si invita pe toti cei interesati in sustinerea si dezvoltarea industriei de securitate din Romania, sa concretizam impreuna sloganul nostru: Arta de a trai in siguranta!

rofma Romanian Security Fair 2018 arts