Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

#NOVEMBarh 2018

#NOVEMBarh – evenimentul complet interactiv al comunității arhitecților invită în echipe profesioniștii din comunitatea ROFMA pe 24 noiembrie 2018

La 100 de ani de la formarea României moderne credem că avem nevoie să generăm inițiative concrete pentru probleme concrete, cu implicare concretă. Avem nevoie de profesioniști implicați, avem nevoie de cetățeni implicați, avem nevoie de comunități și evenimente interactive, care îi aduc împreună pe oameni în demersuri concrete.

#NOVEMBarh

#NOVEMBarh este o declarație de responsabilitate socială creată de o comunitate proactivă de arhitecți și susținută de parteneri vizionari și de profesioniști implicați.

ROFMA este partener #NOVEMBarh 2018.

300 de arhitecți și profesioniști din domenii conexe vin împreună, într-un incubator de idei de 16 ore la hackathonul #NOVEMBarh.

Fiecare echipă are un team leader și 9 membri, arhitecți și colaboratori din domenii conexe.

  • Colaboratorii vin din construcții, inginerie civilă, facility și property management, juridic, finanțe, real estate, marketing, IT (software&BMS) ș.a.
  • Arhitecții, urbaniștii, designerii, peisagiștii vin din întreaga țară și din întreg spectrul profesional, de la administrație publică, la mediul privat și corporate.

30 de teme sunt dezvoltate în cadrul evenimentului #NOVEMBarh de la idee la plan de business, sâmbătă, 24 noiembrie, timp de 16 ore, de la ora 8:00 la 24:00.

Programul #NOVEMBarh 2018 cuprinde și susținerea publică a fiecăreia dintre cele 30 de teme, în 4 sesiuni de prezentări de tip Pitch.

De la ora 19:00 pe 24 noiembrie, publicul invitat special va veni să participe la susțineri și va fi format din reprezentanți ai autorităților, universităților, mediului de business, asociațiilor profesionale, partenerilor. Programul complet al evenimentului poate fi consultat pe site.

#NOVEMBarh este un eveniment complet interactiv. Formatul de hackathon permite ideilor să crească prin resursele de valoare puse în comun pentru un scop comun.

#NOVEMBarh este mai mult decât un eveniment. Aduce în prim plan oamenii și spiritul unei comunități puternice. Este locul în care noile parteneriate de afaceri și colaborări se nasc și se consolidează.

Echipele se formează înainte de eveniment. Fiecare membru al echipei participă pe toată durata evenimentului. Timp de 16 ore contribuie cu expertiza proprie pentru a aduce tema echipei de la idee la plan de business. Rezultatul muncii de echipă este prezentat succint, la final. Fiecare echipă are 5 minute în sesiunile de Pitch, urmate de Q&A.

Înscrierile se fac în formularul din site: http://novembarh.ro 

Facility și property managerii din comunitatea ROFMA sunt invitați să se alăture în echipele:

  • Cutremur, coordonare de date, risk management
  • Arhitect B2B – workflow în relatiile B2B care au ca scop realizarea unei investiții în construcții. Studiu de caz “plaja urbană”
  • Workplace wellness pentru arhitecți și nu numai

Descoperă experiența #NOVEMBarh video!

Haideți pe 24 noiembrie, alături de comunitatea #NOVEMBarh, să aducem profesioniștii împreună, pentru a construi responsabil!

Echipa de organizare #NOVEMBarh: arhitect Florin Enache, arhitect Andreea-Livia Ivanovici, avocat Olariu Cristina, inginer constructor Cristian Onofrei, arhitect Alexandru Sumanariu, arhitect Bogdan Udrescu, arhitect Ovidiu Grigorescu, arhitect Sergiu Cătălin Petrea, arhitect Andrei Fenyo, arhitect Horia Bejan, student architect Ioana Cotae, designer comunități, consultant Mădălina Neagu.

1 eveniment de tip hackathon

Inspirație, networking, co-creație

Primul hackathon al arhitecților în România

La START inițiative concrete pentru siguranță și confort în mediul construit

30 de idei transpuse în plan de business

+16 ore dedicate de 300 de arhitecți și invitați

2 antrenori din mediul de business sprijină evenimentul

30 de subiecte de actualitate

30 de echipe cred în puterea resurselor puse în comun

300 de profesioniști care pot influența calitatea în construcții

4800 de ore de expertiză într-o singură zi

24 noiembrie 2018, sâmbătă, de la 8:00 la 24:00, Pentagon Events 

www.facebook.com/groups/NOVEMBarh

Talk to us

085 888 5555