Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

Se lanseaza FM Club Timisoara

FM Club Timisoara

Cu sprijinul ROFMA, la initiativa PhD Sebastian Capotescu (GreenForest) si a Facultatii de Management in Productie si Transporturi a Universitatii Politehnice Timisoara, ia nastere FM Club Timisoara, un proiect de coagulare a comunitatii profesionale si academice din sfera facility management si workplace management din Banat.

Cu aceasta ocazie, va invitam pe data de 8 Februarie 2019 la prima intalnire a clubului, in spatiul de tip coworking al GreenForest, Timisoara.

Vor avea loc dezbateri si prezentari pe subiecte precum Workplace Lab, parteneriatele de cercetare dintre mediul universitar, mediul de afaceri si retelele profesionale, oportunitati si provocari, cadrul profesional FM si oportunitatile oferite de ROFMA, conexiunile dintre FM, HR, ergonomie si workplace management, avand ca orientare viitorul locurilor de munca si dezvoltarea durabila – si analiza unui studiu de caz: conceptul si implementarea noilor birouri Atos din Ansamblul Open Ville.

Evenimentul se incheie cu o sesiune de intrebari si raspunsuri, concluzii, networking.

Participarea este libera pentru cercetatori, designeri, arhitecti din sfera workplace managementului si practicanti FM, HR precum si din alte domenii conexe – in limita locurilor disponibile. Pentru inscriere, va rugam sa contactati direct organizatorul local la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pana cel tarziu la data de 1 februarie.

Va asteptam!

FM Club Timisoara Evenimente partenere