Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

BIMCON SUMMIT 2022

banner BIMcon2022 summit shorter
În perioada 27-28 octombrie are loc BIMcon SUMMIT 2022, un eveniment care, pentru al 4-lea an, aduce experți din lumea tehnologiilor și standardelor în construcții la curent cu cele mai recente noutăți și procese implementate la nivel global.

La BIMcon SUMMIT 2022 se va discuta despre openBIM, Industry 4.0 și Digital Twins cu specialiști din domeniul IT pentru un blend de inovație și high-tech în sectorul construcțiilor și se vor prezenta proiecte pilot de succes pentru a inspira noi aventuri BIM.

Evenimentul se adresează administrației publice locale și centrale pentru a întări parteneriatele publice-private. Nu în ultimul rând, se vor lansa în premieră certificări profesionale BuildingSMART nu doar in România, ci în regiunea balcanică, pentru a susține educațional transformarea digitală a industriei.

2022 este primul an în format SUMMIT - și primul care se va desfășura pe parcursul a două zile, cu foarte multe premiere: openBIM AWARDS, IFC workshops, mese rotunde pe formatul buildingSMART Rooms, culminând cu prima GALĂ openBIM, o seară de finedining & wine cu proiecte openBIM premiante.

Evenimentul este organizat de Asociația BIMTECH, the home of building SMART Romania. Mai multe detalii despre eveniment și înscrieri pe www.bimcon.bimtech.ro  Consultați aici broșura evenimentului.

rofma BIMcon openBIM Industry 4.0 Digital Twins BuildingSMART