Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

Participă la openBIM AWARDS 2022!

banner BIMcon2022 wip cu background Recovered
Participă la openBIM AWARDS 2022, prima GALĂ care promovează inițiative openBIM din regiunea balcanică!

Invităm organizațiile, companiile și profesioniștii din property management, facility management și workplace management să se înscrie la openBIM AWARDS, la categoria As-Built&Facility Management.


Eligibilitatea pentru As-Built&Facility Management o poate reprezenta utilizarea unui standard/tool de tip openBIM, de exemplu preluarea/integrarea/crearea unui Asset Information Model bazat pe IFC sau COBie conform cu ISO 19650 sau PAS 1192 3. Stocarea acestuia pe un CDE (common data environment) al proiectului poate fi un avantaj.

Fiind un prim eveniment de acest tip, organizatorii doresc să încurajeze orice inițiative notabile care au făcut tranziția de handover și/sau au continuat ulterior să utilizeze tooluri digitale de tip open pentru operare și FM.

Câștigătorii fiecărei categorii vor fi premiați si își vor putea prezenta proiectul câștigător în fața audienței GALA, la sfârșitul primei zile de Summit.

Participanții primesc 1 bilet full acces pentru ambele zile, câștigătorii primesc 2 bilete full acces pentru ambele zile, un trofeu openBIM și diplomă semnată de onorabilul juriu format din experți openBIM consacrați.

Regulamentul de înscriere poate fi accesat pe: https://bimcon.bimtech.ro/pages/openbim-awards-2022 sau poate fi descarcat de aici: REGULAMENT DE ÎNSCRIERE

Evenimentul este organizat în cadrul BIMcon SUMMIT 2022 de Asociația BIMTECH, the home of building SMART Romania. Mai multe detalii despre eveniment și înscrieri pe www.bimcon.bimtech.ro

facility management BIMcon BIMTECH openBIM AWARDS As-Built&Facility Management