Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

CMS Berlin 2023

Pe 19-22 septembrie, AHK România și ROFMA vă invită să participați la CMS Berlin 2023, unul dintre cele mai importante evenimente internaționale din domeniul curățeniei profesionale și al managementului proprietății

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România), în parteneriat cu ROFMA (Asociația Română de Workplace și Facility Management), organizează o delegație la târgul internațional CMS Berlin 2023, eveniment etalon în domeniul curățeniei, igienei și managementul proprietății și vă invită să vă alăturați grupului format din reprezentanți ai companiilor și autorităților publice din România.

Punctul central al delegației va fi participarea la târg și la întâlnirile prestabilite cu asociații și companii de profil din Germania, dar și vizitarea unui proiect de referință din Berlin (selecția unui obiectiv va fi făcută împreună cu partenerii noștri, în funcție și de companiile înregistrate).

AHK România  se va ocupa de organizarea delegației la acest târg (de la transportul cu avionul, cazare, accesul la târg sau vizitarea proiectului de referință). Costurile participării vor fi suportate de fiecare participant /companie în parte.

Prețul pachetului pentru un participant este de 1.565 Euro + 19% TVA. Membrilor AHK România și/sau ROFMA li se acordă un discount de 10%  (astfel, costul pachetului va fi de 1.409 Euro + 19% TVA).

Despre CMS Berlin 2023

În perioada 19-22 septembrie 2023, târgul internațional de curățenie CMS Berlin oferă o prezentare completă a pieței de produse, sisteme și procese pentru toate tehnologiile de curățenie comercială. Expoziția industrială se concentrează pe inovații și dezvoltări tehnice în domeniul mașinilor și echipamentelor de curățare, precum și al agenților de curățare, îngrijire și dezinfecție. Peste 450 de expozanți își vor prezenta produsele și serviciile, pe o suprafață de aproximativ 31.000 mp.

Principalele secțiuni la CMS Berlin

CURĂȚENIE

Mașini, echipamente și sisteme de curățare Curățarea interioară a clădirilor, Curățarea exterioară a clădirilor, Curățarea în aer liber/tehnologia de curățare a orașelor, Tehnologia de spălare a rufelor, Curățarea industrială, Curățarea vehiculelor Materiale și agenți de curățare Accesorii pentru mașini și echipamente Produse chimice de curățare și întreținere Produse de igienă industrială Echipamente tehnice Uniforme și îmbrăcăminte de protecție

MANAGEMENT

Managementul proprietății Gestionarea achizițiilor, gestionarea spațiului, planificarea și controlul costurilor, contabilitatea instalațiilor, gestionarea personalului, gestionarea contractelor

SOFTWARE

Contabilitate comercială, Sisteme de contabilitate a salariilor, Software pentru calcularea desfășurării utilajelor

SERVICII

Servicii de asistență Servicii de curățenie și întreținere, Servicii de amenajare peisagistică și de iarnă, Servicii de îngrijitor, Servicii de eliminare a deșeurilor, Servicii de securitate, Servicii de catering

INSTITUȚII

Agenții și firme de consultanță, Asociații industriale, Publicații comerciale

Date statistice și mai multe informații găsiți pe site-ul evenimentului.

Descărcați de aici FORMULARUL DE PARTICIPARE și PROGRAMUL PRELIMINAR AL DELEGAȚIEI.

Data limită a înscrierilor:25 iulie 2023

Pentru informații suplimentare și înscrieri contactați ROFMA la Cristian Vasiliu, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

curatenie profesionala property management evenimente internationale