Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

Mecanizare versus robotizare în curăţenia profesională din retail

ROFMA vă recomandă să participați pe 5 octombrie la evenimentul Mecanizare versus robotizare în curăţenia profesională din retail, un eveniment organizat de Cleaning Hub 360 la ROMEXPO, în cadrul EXPO SHOP.

Centrul de training specializat în industria de curățenie profesională Cleaning Hub 360 din București își propune să ofere în cadrul conferinței pe care o susține în data de 5 octombrie, între orele 14.00 și 17.00, răspunsurile corecte și complet argumentate, legate de oportunitatea alegerii roboților versus utilizarea mașinilor cu operator în curățenia profesională din retail și logistică. Veți vedea „live” atât echipamentele mecanizate, cât și roboții și veți putea compara împreună cu specialiștii cele două soluții.

Subiectul este unul extrem de discutat în această perioadă, plină de transformări masive în piața forței de muncă, dar și marcată de tendința generală de reducere a costurilor de operare și mentenanță în piața de facility management.

Tematica evenimentului:

  • Situația actuală în locațiile de retail și logistică: când, unde, cum și cu ce curățăm în prezent? Și cu ce costuri facem acest lucru?
  • Mecanizarea în prezent: ce tipuri de echipamente folosim în locații, cum sunt operate și ce presupune mentenanța acestora? Avantajele și limitările utilizării utilajelor mecanizate.
  • Tipologia de robotică disponibilă pe piață în prezent. Principiile de funcționare ale echipamentelor robotizate și mentenanța acestora. Care sunt avantajele și limitările implementării echipamentelor robotizate? Ce ne dorim să facă roboții și ce anume reușesc ei în practică, în locațiile din retail și logistică?
  • Cum pregătim spațiile pentru implementarea soluțiilor robotizate și cum calibrăm așteptările noastre, ca beneficiari ai serviciilor acestora?
  • Concluzii și direcții de urmat.

Participarea este liberă sub condiţia înregistrării prealabile.

Mai multe detalii despre eveniment în acest link.

curatenie profesionala echipamente curatenie robotizare