Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

BIMcon Summit 2023

ROFMA vă recomandă să participați la BIMcon Summit 2023.

Conferința se va desfășura la Ramada by Wyndham Bucharest Convention Center, timp de două zile, pe 25-26 octombrie 2023 (miercuri-joi), a doua zi fiind organizate mese rotunde în cadrul Domeniilor buildingSMART România, grupuri de lucru deschise cu specialiști care contribuie esențial la îmbunătățirea mediului construit.

La acest eveniment, membrii ROFMA beneficiază de o reducere de 10%.

Pentru al 5-lea an, cea mai importantă Conferință BIM și openBIM anuală aduce experți din lumea tehnologiilor și automatizării în construcții, la curent cu cele mai recente noutăți și procese implementate la nivel global. Discuțiile se vor concentra pe subiecte precum openBIM, automatizare și data intelligence, cu un sprinkle de AI pe deasupra. Conferința va avea loc la Ramada by Wyndham Bucharest Convention Center, București. In premieră, vor fi lansate oficial domeniile buildingSMART România, grupuri de lucru deschise cu specialiști care contribuie esențial la îmbunătățirea mediului construit.

BIM - building information modelling - se referă la modelarea mediului construit în format digital, 3D, la care se adaugă informații despre materiale, produse, specificații tehnice, proprietăți fizice și reprezintă conceptul de digitalizare în construcții, iar organizatorii evenimentului, prin buildingSMART Romania, reprezintă inițiativa ca aceste formate și standarde să fie open-source - non-proprietary, astfel încât informația să poată fi folosită și refolosită oricând pe perioadă nedeterminată, evitând blocarea/dependența față de un vendor software.

ORGANIZATOR: BIMTECH/buildingSMART Romania

bimcon.bimtech.ro

BIM BIMcon openBIM BuildingSMART BIMTECH openBIM AWARDS data intelligence