Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

Karcher Romania: Am ales sa facem artă din curațenie!

ROFMA vă recomandă să luați parte la un eveniment deosebit ce va marca o etapă importantă în istoria Kärcher România, membru activ al asociației noastre.

Am ales sa facem artă din curațenie - Brașov 2024

Conferință de presă și Product Show Kärcher România

Brașov, Teatrul Sică Alexandrescu • 25 aprilie 2024

Pe data de 25 aprilie, La Teatrul Sică Alexandrescu din Brașov, Kärcher România organizează o conferință de presă în cadrul căreia va prezenta un nou proiect inițiat în beneficiul comunității din Brașov: curățarea a două obiective importante pentru brașoveni: Piața Sfatului și Teatrul Sică Alexandrescu.

Scurtă descriere a proiectului Am ales să facem artă din curățenie – Brașov 2024

În calitate de specialiști în curățenie, compania Kärcher a fost implicată activ de peste 30 de ani în susținerea gratuită a conservării monumentelor și clădirilor istorice. Kärcher și-a demonstrat experiența și priceperea în peste 190 de proiecte de restaurare de peste tot din lume. Primăvara aceasta, proiectul Kärcher a inclus două zone importante din Brașov: Teatrul Sică Alexandrescu și Piața Sfatului.

Este o onoare pentru companie să readucă la frumusețea inițială clădirea teatrului, înființat în anul 1946. În cadrul acțiunii, specialiștii Kärcher curăță spațiul exterior: pereții, soclul statuii Andrei Mureșan, pavajul curții laterale, treptele de la intrare, pardoseala din marmură, precum și spațiul interior: scările interioare, pardoseala, mocheta din Foaier și Sala Mare, balconul si suprafețele vitrate.

În Piața Sfatului, echipele de profesioniști Kärcher au curățat fântâna și zona perimetrală.

Această inițiativă se înscrie în seria de proiecte Kärcher Curăță lumea pentru conservarea patrimoniului cultural.

Alături de inaugurarea acestui proiect, în cadrul evenimentului puteți descoperi gama de produse și echipamente profesionale Kärcher destinate diferitelor sectoare de activitate, precum și inovațiile lansate în 2024, totul într-un Product Show special pregătit pentru dumneavoastră.

Agenda evenimentului:

  • 10:30-12:30 – Conferință de presă, Teatrul Municipal, Sala Mare

  • 12:30-13:30 – Prânz, Teatrul Municipal, Foaier

  • 13:30-16:00 – Prezentarea produselor, Teatrul Municipal, Foaier

Detalii logistice eveniment Kärcher România:

Data: 25 aprilie, între orele 10:30-16:00

Locația: Teatrul Sică Alexandrescu, Brașov

IMPORTANT: din rațiuni ce țin de buna coordonare și organizare a evenimentului, vă rugăm să vă înscrieți ca participanți la eveniment accesând acest link: https://www.kaercher.com/ro/inscriere-eveniment-brasov.html

Aflați detalii suplimentare cu privire la acest proiect pe pagina dedicată!

În perioada 17-19 aprilie, respectiv 22-23 aprilie puteți urmări lucrările derulate în cadrul Teatrului Municipal și în Piața sfatului în postări zilnice pe paginile de social media ale Kärcher Romania: Facebook și Linkedin.

Vă așteptăm cu drag la eveniment!