Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

Inovatie si eficienta la Cleaning Show 2013

Cei mai importanţi producători şi distribuitori de echipamente pentru curăţenia profesională, precum şi furnizori de servicii ai acestui domeniu îşi vor prezenta inovaţiile şi tehnologiile, la unica expoziţie de profil din ţară – Cleaning Show va avea loc între 9  şi 12 aprilie, în pavilionul C6 al Complexului Expoziţional Romexpo.  

Companiile expozante vin dintr-o sferă largă a industriei de curăţenie şi sunt reprezentate de cei mai importanţi producători şi distribuitori de echipamente de curăţenie industrială, profesională şi domestică, echipamente de igienă sanitară, consumabile, accesorii şi detergenţi, dar şi de prestatori de servicii de curăţenie profesională, industrială, domestică, urbană şi salubrizare, dezinsecţie şi deratizare, colectare şi reciclare a deseurilor, distrugere a produselor expirate, alpinism utilitar, curăţătorii şi spălătorii chimice. Printre firmele cu acest profil care şi-au rezervat un stand în mijlocul spectacolului de curăţenie se află  BERS NEW SOLUTIONS, BONA ROMANIA, BOZO SRL, BUILDING SUPPORT SERVICES, CASA LEBADA, CLEANING LOGISTIC, DUTESCU PROFESIONAL, FABI, FLOWEY L.C.I., GBR AUTO INTERNATIONAL, GLAMOUR PURITY, KARCHER ROMANIA, KSK CLEAN, KERTEC CLEANING TECHNOLOGY, MERIDIAN INVEST, MOPEKA IMPEX, NATUR AIR GROUP, PONS RO PRODCOM, SABONI, SALA IMPEX, SHARK TECHNOLOGY, VETRO DESIGN.
 
De la întâlnirea industriei nu vor lipsi nici publicaţiile de specialitate şi instituţiile de profil, care îşi vor prezenta serviciile şi ofertele.
 
Evenimentul reprezintă un punct de atracţie pentru firmele de facility management, hoteluri, hypermarket-uri şi clinici, care profită de oportunitatea achiziţiei în cele mai bune condiţii. Garantia alegerii inspirate este dată de conceptul târgului care permite realizarea unor demonstraţii tehnice, pe o suprafaţă specială (Demo Area), dar şi a unui Innovation Corner, unde vor fi expuse cele mai noi apariţii din piaţă.
 
Caracteristica târgului oferă, de asemenea, posibilitatea unei interacţiuni anterioare între vizitatori şi expozanţi. Astfel, factorii de decizie din companiile targetate pot programa întâlniri cu expozanţii de la Cleaning Show 2013, stabilind ziua şi ora, cu acordul companiei vizate. Sistemul va putea fi disponibil online, pe site-ul expoziţiei, începând cu 18 martie 2013.
 
Dincolo de latura business a evenimentului, Cleaning Show 2013 are şi o componentă interactivă. În cadrul târgului, va avea loc o competiţie spectaculoasă destinată firmelor de prestare a serviciilor de curăţenie. Într-un timp cât mai scurt, angajaţii trebuie să cureţe mai multe tipuri de suprafeţe pătate cu diferite substanţe şi alimente. Firma cu cei mai rapizi şi mai îndemânatici angajaţi va pleca acasă cu  premiul « Impecabilii ».
 
În cursa pentru premii se vor afla şi vizitatorii. Completarea şi depunerea în urnă a taloanelor primite la intrare le poate aduce câştiguri importante la Tombola Cleaning Show.
 
Unica expoziţie din România dedicată curăţeniei profesionale şi-a propus să cucerească industria internaţională şi să se reinventeze, evoluând de la an la an. De la prima ediţie, evenimentul a crescut în calitate, ajungând ca în 2012 să cuprindă cinci ţări participante (România, Italia, Polonia, Spania, Anglia) şi să se bucure de vizita a mii de specialişti.
 
Succesul expoziţiei Cleaning Show se datorează, în mare parte, unei campanii de promovare atent targetate, realizate  prin parteneriatul cu Intact Media Group, dar şi cu importante publicaţii şi portaluri de specialitate din România (infocuratenie.ro – cea mai mare platformă de informare pentru industria de curatenie din România şi partener media oficial al celei mai mari expoziţii de profil din lume - ISSA Interclean este şi partener Cleaning Show 2013).
 
Anul acesta, Cleaning Show se va desfăşura în paralel cu expoziţiile ROMENVIROTEC – expozitie internatională pentru tehnologii şi echipamente de protecţie a mediului şi ROMMEDICA – târg internaţional de medicină şi farmacie.
 
Ca si in anii precedenti, ROFMA este partener al 

Cleaning Show 2013
 
Puteţi afla mai multe detalii accesând www.cleaningshow.ro

Talk to us

085 888 5555