Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

Amber Technologies – Noile tehnologii reprezinta o provocare in 2019

Amber Technologies
Amber Technologies

Serban Petre, Director General Amber Technologies, ne-a raspuns la cateva intrebari despre rezultatele recente ale companiei, proiectele pentru anul acesta si despre cum vede provocarile domeniului in viitorul apropiat.

Care sunt cele mai semnificative realizari ale companiei dumneavoastra in anul 2018?

Incepand cu anul trecut, Amber Technologies si-a extins activitatea, oferind o noua categorie de servicii – este vorba despre instalarea si intretinerea sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor.

De asemenea, un moment important pentru noi a fost si lansarea centralei termice murale in condensare Daikin, largindu-ne astfel oferta de soluţii de incalzire pentru a satisface toate spaţiile rezidenţiale, comerciale şi preferinţele personale. Conceputa si proiectata in totalitate de producatorul japonez, noua centrala murala respecta principiile inovatoare specifice produselor Daikin, imbinand tehnologia moderna de condensare, controlul inteligent si design-ul contemporan pentru a asigura incalzire si apa calda menajera in cel mai eficient si fiabil mod.

Ce planuri aveti pentru 2019?

Obiectivul nostru este ca, de la an la an, sa asiguram servicii din ce in ce mai bune clientilor nostri si sa dezvoltam colaborari eficiente cu partenerii prin implementarea unor solutii de varf din domeniul IT. Anul acesta vom integra sistemul existent ERP intr-o solutie CRM.

Care anticipati ca vor fi provocarile domeniului in anul ce vine?

Pentru noi, profesionistii din industria HVAC, cea mai mare provocare o reprezinta dezvoltarea tehnologiilor pentru comanda echipamentelor HVAC prin internet in domeniul rezidential. Astfel, noile tehnologii vor migra de la cladirile comerciale si industriale catre mediul rezidential.

membri ROFMA Facility Management 2019 Facility Management Romania Amber Technologies HVAC