Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

RICS – partener ROFMEX 2019

RICS_partener_ROFMEX_2019

Pentru prima data in Romania, The Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) devine partener al unui eveniment de workplace, property si facility management. Ne bucuram sa avem alaturi la ROFMEX 2019 una dintre cele mai cunoscute si respectate organizatii globale de profesionisti in real estate, constructii, facility management si infrastructura.

Pe 19 noiembrie, la Conferinta Internationala de Workplace, Property si Facility Management, Paul Bagust, Global Property Standards Director RICS, va fi prezent in cadrul panelului de dezbatere intre proprietari, dezvoltatori, property manageri si facility manageri, unde participantii la discutii vor incerca sa raspunda la intrebarea: Vedem aceleasi oportunitati si amenintari in piata locala de workplace si facility management?

Paul Bagust este responsabil cu crearea de noi standarde, bune practici si leadership in toate problemele legate de proprietate, cu un accent specific pe Facility Management si corporate Real Estate.

Consultați lista speakerilor la ROFMEX 2019.

De asemenea, echipa RICS va fi prezenta pe toata durata evenimentului (19-20 noiembrie) la punctul de informare RICS din cadrul expozitiei internationale.

In baza parteneriatului ROFMA – RICS, membrii RICS din Romania beneficiaza de 15% reducere la tariful de participare la conferinta.

rofma ROFMEX2019 RICS