Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

White Collar Crime and Corporate Fraud in Romania 2024

ROFMA, impreuna cu Govnet va invita sa participati la cea de-a a 6a editie a White Collar Crime and Corporate Fraud in Romania, care va avea loc pe 7 Martie, la Hotel Sheraton, in Bucuresti.

Descarcati de aici agenda de pana acum a evenimentului.

Editia 2024 a White Collar Crime and Corporate Fraud in Romania isi propune sa aduca la aceeasi masa de discutii reprezentanti ai autoritatilor centrale, avocati, juristi, specialisti in domeniu si reprezentanti ai marilor companii pentru a aborda teme referitoare la cele mai recente provocari, amenintari si evolutii in materie de frauda corporativa sau whistleblowing, dar si modalitatile de identificare, detectare si gestionare a riscurilor legate de activitatile frauduloase care pot avea loc in cadrul companiilor.

Pana in momentul de fata speakerii confirmati sunt:

  • Reprezentant ONPCSB (TBC)
  • Marius VOINEAG - Chief Prosecutor DNA
  • Bogdan FRATILOIU - Compliance Director, Sun Wave Pharma
  • Traian BADESCU - Senior Associate, Mares & Mares
  • Ana SEBOV - Director, Leader Forensic Services, PwC Romania
  • Monica BERINDEAN - Head of Compliance, Banca Transilvania & President of the Compliance Commission from the Romanian Association of Banks
  • Alexandru ENE-DRAGAN - Partner, Head of Compliance & Litigation Romania, Noerr
  • Gabriel ZGUNEA - CEO, Corporate Intelligence Agency, Romania
  • Cristina ANDREI - Audit & Fraus Investigations Expert
  • Mihai LEMNARU - Partner, Albu Morar

Frauda corporativa in diferitele sale forme este in crestere, iar lupta impotriva ei capata noi fatete in fiecare an. Implementarea unor proceduri care sa sprijine companiile in respectarea legislatiei in vigoare privind evaziunea fiscala si coruptia, reprezinta o obligatie, ce poate asigura un control eficient pentru monitorizarea si atenuarea riscului de frauda.

Pe masura ce companiile identifica beneficiile adoptarii unei abordari proactive a managementului riscului de frauda, concentrarea pe implementarea programelor de conformitate antifrauda va fi tot mai mare, iar resursele alocate pentru managementul riscului in zonele de activitate unde frauda poate fi intalnita, vor beneficia de o atentie sporita.

Pentru diminuarea impactului pe care frauda il poate avea asupra activitatilor comerciale si nu numai, este imperios necesar ca in cadrul organizatiilor sa existe o abordare proactiva a fraudei.

Parteneri de pana acum sunt: Albu Morar, Banca Transilvania, Mares & Mares, Noerr, PwC Romania, Sun Wave Pharma.

Taxa de inscriere la conferinta este de 149E+TVA/persoana, iar membrii ROFMA beneficiaza de un discount de 10%.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare, ne puteti contacta la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la 0746 614065.