Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

Gallery

  • Home
  • Pages
  • Gallery
  • Grid Layout
  • 3 Column Grid

Right sizing-ul inteligent in Facility Management

Într-o perioadă, considerată a fi de criză sistemică globală, ajustarea și flexibilizarea resurselor umane, materiale și financiare la condițiile concrete ale piețelor prezintă o importanță strategică deosebită pentru menținerea nivelelor de performanță organizațională. Când businessul suferă modificări, uneori imprevizibile, devine importantă asigurarea scalabilității organizațiilor și a costurilor, astfel încât efectele presiunilor pieții să fie cât mai eficient dezamorsate. În acest context, chiar dacă domeniul Facility Managementului în România este, comparativ, mai puțin afectat de criză decât alte sectoare, implementarea de strategii adaptative în firmele profesionale de FM poate asigura sustenabilitatea acestora pe termen mediu și lung.

 

 

Workshopul se va desfășura în data de 23 ianuarie 2013 la Hotel Marriott Bucuresti, etaj 1, salon A, începând cu ora 8.30.

 

Tariful de participare: 100 Euro+TVA/participant

 

Pentru membrii ROFMA participarea este gratuită în limita a 2 participanți/membru.  

 

Pentru informații suplimentare și inscrieri, vă rugăm să descărcati formularul de participare de mai jos, sau să ne contactați la telefon: 0733.732.358, sau 0745.787.678, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

 

 

PROGRAM  WORKSHOP

 

 

 

Loc de desfasurare : Hotel Marriott, Bucuresti, salon A, etaj 1

 

 

 

08.30 – 08.45:Înregistrarea participanților

 

08.45 – 09.00:Inaugurarea lucrărilor și prezentarea participanților

 

09.00 – 10.00:Abordarea strategică a functiunii HR ca business partner 

 

                Lector: Dana Ciuca, HR&OD Director - ISS Facility Services

 

10.00 – 11.30:Redimensionarea eficientă a organizațiilor prin procesele de „Intelligent Right Sizing”

 

                Lector: Doina Patrubani, Consulting Director – Delloite Romania 

 

11.30 – 12.00 :        Pauză de cafea

 

12.00 – 14.00 :        Impactul leadershipului situațional în eficiența organizației

 

                Lector: Viorel Panaite, Managing Partner – Human Invest Romania

 

 

 

 
PREZENTAREA LECTORILOR

 


Dana Ciuca, HR&OD Director - ISS Facility Services

Dana Ciuca are o experienta de peste 10 ani in pozitii de management in companii multinationale (Michelin, ISS) avand competente profesionale financiare, in special in business controlling, dar si expunere pe zona operationala.  Din 2007 s-a alaturat echipei manageriale a ISS, iar din 2010 ocupa pozitia de Director de HR si Dezvoltare Organizationala al ISS Facility Services SA. Printre proiectele financiare derulate se enumera: studiu de fezabilitate pentru fuziunea enitiatilor Michelin din Romania, infiintarea unui department de controlling intern. In domeniul HR, din 2010 este in cadrul grupului ISS, coordinator regional (Europa de Est) al unui program complet de dezvoltare middle manageri (360 participanti in scope).

Doina Patrubani, Consulting Director – Delloite Romania

In prezent director la Deloitte Romania, Doina Patrubani lucreaza pentru aceasta firma din 1992, revenind in Romania in anul 2008.  Cu o vasta experienta internationala, a avut ca responsabilitati recente Performance Management Leader - Global Talent Management, iar pana in 2006 a fost Learning & Competency Development Director pentru regiunea EMEA  - Europa, Orientul Mijlociu si Africa, pozitie in care a coordonat implementarea programelor de strategie si invatare din 92 de tari.
In calitate de trainer acreditat, a coordonat peste 300 de programe pe teme precum management, leadership, comunicatii, managementul schimbarii, project management si coaching. Doina Patrubani are totodata o experienta semnificativa acumulata in dezvoltarea de strategii de e-learning.

Viorel Panaite, Managing Partner – Human Invest Romania

Viorel are o experienta de peste 12 ani in industria de training si consultanta in dezvoltare organizationala fiind unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati traineri din Romania. Impreuna cu Richard Reese, a fondat Human Invest – companie care se bucura de o reputatie si credibilitate solida printre clientii cu care a lucrat, dar si in randul celorlaltor companii de training si consultanta in dezvoltare organizationala.
Printre altele a condus si implementat programe de dezvoltare a competentelor manageriale sau de consolidare culturala pentru: Holcim Romania, Rompetrol, Vodafone Romania, AirLiquide/ Ductil, Pepsi Americas, Aviva Romania, Orange Romania, GSK Romania.

Formular de inregistrare