Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

Outdoor Office Day în Iulius Gardens

Outdoor Office Day 2022
Societatea Ergowork, în parteneriat cu Iulius Town Timișoara, vă invită în data de 21 iunie 2022 la Outdoor Office Day în Iulius Gardens, acțiune ce face parte din seria de evenimente Meaning and Fusion of Work.

Evenimentul își dorește să aducă împreună oamenii și companiile care lucrează în Iulius Town ca să lucreze câteva ore în Iulius Gardens, experimentând în acest fel beneficiile lucrului în aer liber:
• Ședințe sau discuții în aer liber
• Lucrul dintr-un spațiu alternativ în grădină sau pe terasă
• Pauza de cafea înlocuită de o plimbare în natură
• Drumul spre birou poate fi parcurs pe jos sau cu mijloace de transport alternative, prin parc sau zone verzi

Munca, bunăstarea (well-being) şi natura urbană sunt strâns legate, beneficii scoase în evidență la Outdoor Office Day și datorită existenței Iulius Gardens, în proximitatea spațiilor moderne de birouri din clădirile United Business Center.

În Iulius Garden va exista un spațiu amplu atât pentru happening-uri artistice, dezbateri, cât și pentru oricine dorește să se așeze pentru a lucra afară, ca opțiune individuală, indiferent dacă are sau nu un loc de muncă în perimetrul Iulius Town.

Chiriașii clădirilor United Business Center care s-au înscris la acest eveniment vor avea spații proprii în care să își întâmpine angajații ce aleg să lucreze de afară câteva ore.

Outdoor Office Day este mai mult decât un eveniment, este implicare în comunitate. În intervalul 09.00 – 13.00 va fi organizat în fostul centru de vaccinare o sesiune de donare de sânge împreună cu Centrul de Transfuzii Timișoara. După orele prânzului este așteptat primarul Dominic Fritz, pentru a încuraja munca din spațiile diverse de care beneficiază Timișoara. Programul continuă între orele 16.00 și 18.00 cu discuții legate de adaptarea companiilor la modul de lucru hibrid, post pandemic, având invitați reprezentanți ai mediului de afaceri, specialiști în domeniul Facility Management și Resurse Umane, scriitori, editori. Seara se va încheia cu un eveniment în parteneriat cu Editura Nemira, „Serată n’autor: întâlnire cu cititorii, alături de Ilinca Mănescu și Bogdan Munteanu” de la ora 19.00.

#outdoorofficeday este un eveniment internațional anual, inițiat în anul 2019 de către Nature Desks Amsterdam pentru a sublinia beneficiile lucrului în aer liber.

rofma Facility Management în România workplace management outdoor office day