Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

Cleaning Show 2022 – ROMEXPO București

Cleaning Show 2022
Cleaning Show
, singura expoziţie pentru industria de curățenie profesională din România, are loc între 4 și 7 octombrie 2022, la Romexpo (Pavilion B1). Expoziţia reunește pe o suprafață de expunere de peste 1400 mp producători, importatori-distribuitori și antreprenori din aria curățeniei profesionale.

Timp de patru zile, profesioniștii din facility management, furnizorii de servicii de curățenie, managerii din real estate, administratorii și directorii de companii, interesați de servicii, produse și echipamente profesionale, vor avea acces la peste 100 de branduri de top din Belgia, Bulgaria, Polonia și România: de la echipamente pentru HoReCa sau de birouri, până la consumabile și detergenți, de la roboți de curățenie și igienizare până la mașini de curățare-frecare și aspirare, destinate unor spații largi de interior sau exterior.

Demonstrații LIVE: roboţi, echipamente, testări detergenți, accesorii, produse.

Intrarea este liberă şi se face pe baza înregistrării online aici sau a completării la faţa locului a formularului digital. La final, vizitatorul primeşte un cod de bare, care va fi scanat la intrarea în expoziţie.

Programul de vizitare:
• marți-joi – 4-6 octombrie: 10.00 – 18.00
• vineri – 7 octombrie: 10.00 – 16.00

ROFMA, partener Cleaning Show 2022
În perioada 4-7 octombrie, vă așteptăm la standul ROFMA organizat în cadrul Cleaning Show 2022. De asemenea, pe 6 octombrie, în cadrul Cleaning Show 2022, ROFMA organizează două evenimente importante:
1. Workshopul ROFMA Optimizarea inteligentă a costurilor în facility management
2. Susținerea lucrărilor de absolvire și ceremonia de acordare a certificatelor de absolvire a cursului organizat de ROFMA Optimizarea inteligentă a costurilor în prestarea serviciilor de curățenie profesională

Cleaning Show 2022 este organizat de EUROEXPO Fairs, organizatorul celor mai mari târguri de business din România, și Romexpo, în parteneriat cu Camera de Industrie și Comerț a României. Expoziţia este cea mai bună platformă de business și networking, care aduce în prim-plan noutățile unei industrii în continuă schimbare, dominată din ce în ce mai mult de tehnologie și robotizare.

Mai multe informații suplimentare despre Cleaning Show 2022 pe www.cleaningshow.ro.

rofma facility management Cleaning Show