Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

HOTSPOT SKYHUB – priveliște panoramică, tehnologie și confort

Hotspot Skyhub 10434
Hotspot, membru ROFMA, specialistul spațiilor premium de coworking, dezvoltat de consultanții imobiliari germani REC Partners – deja recunoscut la nivel european –, a inaugurat un nou spațiu flexibil de lucru – Hotspot Skyhub – aflat la etajele superioare din Orhideea Towers.

Noul concept preia toate argumentele de succes deja confirmate în primul proiect - Hotspot Workhub din clădirea The Mark – și le completează cu un nou design, ce pune accentul pe culoare, textură și tehnologie.

Spațiul a fost proiectat de biroul de arhitectură biroarchitetti din Milano, care aduce în proiectele sale simbioza dintre ergonomie și sustenabilitate. Astfel, Hotspot Skyhub include toate atuurile unui spațiu de lucru inteligent și flexibil, în care îți face plăcere să revii: mobilier premium, lumină naturală din abundență, vedere panoramică și multe zone verzi.

Dezvoltatorii proiectului au ales Orhideea Towers pentru poziționarea ideală, în special în relație cu destinațiile căutate de companiile de tehnologie prezente în număr tot mai mare în Romania. Noul Hotspot Skyhub se află la 10 minute de centrul orașului și în vecinătatea unei zone importante de universități și campusuri studențești, dar și alături de un centru de business și retail efervescent.

„Suntem foarte încântați că am dus povestea Hotspot mai departe și putem oferi clienților noștri birouri de înaltă calitate, cu toate facilitățile și tehnologia de care au nevoie ca să fie productivi și ca angajații să vină cu plăcere la birou. Unul dintre dezideratele noastre este să ajutăm companiile membre Hotspot să găsească și să păstreze angajații valoroși”, declară Tudor Popp, partener fondator Hotspot.

„Povestea Hotspot este una internațională. De la partenerii germani din echipa REC, cu peste 40 de ani de experiență în proiectarea de birouri, la arhitecții din Milano – biroarchitetti – ce aduc multă creativitate, farmec și funcționalitate și până la consultanța noastră din zona operațională – Pauline Roussel – venită din Franța și stabilită la Berlin, care a vizitat și analizat peste 500 de spații de coworking din toată lumea, toți contribuie la un concept sofisticat.

Designul grafic, static și interactiv este făcut la Viena de Wolf Dieter Grabner, vizualizările de arhitectură la București cu o echipă fantastică, Foarfeca, ce lucrează pentru unele dintre cele mai mari birouri de arhitectură din lume, iar amenajarea "junglei urbane" interioare este concepută tot la Milano de Corneliu Gavril, stabilit acolo de 20 de ani”, a mai declarat Tudor Popp.

Interesul mare manifestat încă de la început de companii internaționale de renume confirmă faptul că accentul pus pe calitatea spațiului și vibe-ul deosebit face cu adevărat diferența. Hotspot consideră că viitorul biroului este flexibilitate, interactivitate și confort și dorește să continue dezvoltarea sub motto-ul „The Best Space Scenario”.

membri ROFMA workplace management